RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

Çështë ajo që njeriun më së shumti e rrëzon nga froni…

ceshte-ajo-qe-njeriun-me-se-shumti-e-rrezon-nga-froni…

Një herë ishte pyetur Ali bin Husein r.a. se “Çështë ajo që njeriun më së shumti e rrëzon nga froni në pluhur?” Ai ishte përgjigjur: “Lutja e pranuar e atij që i është bërë padrejtësi.”

Kjo është ajo që e ka thënë edhe Pejgamberi a.s.: “Ruajuni nga lutja e atij që i është bërë padrejtësi, sepse midis saj dhe All-llahut nuk ka perde.” (Buhariu / Muslimi).

Mehas Alija

Related posts

A lejohet martesa me ata që jemi të të njëjtit mbiemër apo fis?

admin

Ai që vdes duke mos i bërë shok Allahut a do të hyjë në Xhenet, nëse ka kryer mëkate të mëdha?

admin

Mos lejoni që zemërimi të lëshojë rrënjë në zemrën tuaj

admin