RTV AHIRETI
Te ndryshme

Filmi OMERI R.A. (Film me titra shqip) Të gjitha episodat

filmi-omeri-ra.-(film-me-titra-shqip)-te-gjitha-episodat

Film qe nëpërmjet tridhjetë episodeve pasqyron historinë e Islamit dhe njerëzve të përndritshëm të tij, ku në fokus ka Omerin r.a.

“Sikur të thërriste një zë nga qielli: O njerëz, të gjithë ju do të hyni në parajsë, përveç një njeriu, do të frikësohesha se mos ai jam unë, e po të thoshte: O njerëz, të gjithë ju do të hyni në skëterrë, përveç një njeriu, do të shpresoja se ai jam unë.” – Omeri r.a.

 

Related posts

KËTO JANË NGA SHENJAT E KIJAMETIT

admin

22 pyetjet që ua ndryshojnë mënyrën e të menduarit

admin

Abdurraman Bejtullahu – Paqja dhe qetësia, përhapja e humanizmit, toleranca dhe bashkëjetesa.

admin
Te ndryshme

Filmi OMERI R.A. (Film me titra shqip) Të gjitha episodat

filmi-omeri-ra.-(film-me-titra-shqip)-te-gjitha-episodat

Film qe nëpërmjet tridhjetë episodeve pasqyron historinë e Islamit dhe njerëzve të përndritshëm të tij, ku në fokus ka Omerin r.a.

“Sikur të thërriste një zë nga qielli: O njerëz, të gjithë ju do të hyni në parajsë, përveç një njeriu, do të frikësohesha se mos ai jam unë, e po të thoshte: O njerëz, të gjithë ju do të hyni në skëterrë, përveç një njeriu, do të shpresoja se ai jam unë.” – Omeri r.a.

 

Related posts

Kanali 2

admin

KËTO JANË NGA SHENJAT E KIJAMETIT

admin

Kur’ani libri i jetës

admin