RTV AHIRETI
Te ndryshme

Kujdesu për vetën!

kujdesu-per-veten!
Kujdesu për vetën!
-Kujdesu për ngritjen shpirtërore dhe profesionale, se Zoti yt kujdeset për anën materiale.
-Kujdesu për paraditën se në të ka shumë bereqet, e pasdite merr pak pushim dhe kaloje në ibadet.
-Kujdesu që natën ta kalosh në gjumë, dije se nesër që në agimin e hershëm të presin shumë punë.
Zoti ju begatoftë me të mirat e Tij kudo që jeni!

Related posts

Kur’ani libri i jetës

admin

NË KONKURRENCË ME ENGJUJT

admin

Agjërimi në rrafshin e mjekësisë bashkëkohore

admin
Te ndryshme

Kujdesu për vetën!

kujdesu-per-veten!
Kujdesu për vetën!
-Kujdesu për ngritjen shpirtërore dhe profesionale, se Zoti yt kujdeset për anën materiale.
-Kujdesu për paraditën se në të ka shumë bereqet, e pasdite merr pak pushim dhe kaloje në ibadet.
-Kujdesu që natën ta kalosh në gjumë, dije se nesër që në agimin e hershëm të presin shumë punë.
Zoti ju begatoftë me të mirat e Tij kudo që jeni!

Related posts

Kur’ani libri i jetës

admin

Donacion

admin

RTV AHIRETI

admin