RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

Nëse i dërgoj tre të premte radhazi çorapet e djalit në xhami, a do të filloj të ecë?

nese-i-dergoj-tre-te-premte-radhazi-corapet-e-djalit-ne-xhami,-a-do-te-filloj-te-ece?

Pyetja:

Kam djalin 2 vjeç, por ende nuk ka filluar të ecë. Më kanë thënë se nëse ia dërgoj çorapet tre të premte radhazi në xhami do të filloj të ec, a është kjo e vërtetë apo si qëndron kjo çështje?

***

Përgjigjja:

Jo, kjo nuk është aspak e vërtetë. Është nga shpifjet dhe gënjeshtrat e njerëzve të padijshëm.

Dr. Shefqet Krasniqi

Related posts

A e kemi gjynah që të mallkojmë babain e dhunshëm?

admin

A lejohet shitja e gjësendeve që janë imitim (fallco) i firmave të njohura të prodhimit?

admin

A lejohet motra me mbulesë të mbaj flokët e shkurta?

admin