RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

A janë 10 netët e Dhul Hixhes të rëndësishme sikurse ditët e saj?

a-jane-10-netet-e-dhul-hixhes-te-rendesishme-sikurse-ditet-e-saj?

Pyetja:

A janë 10 netë e Dhul Hixhes të rëndësishme sikurse ditët e saj? Ose të paktën netë më të mira se ato jashta tyre?

***

Përgjigjja:

Rëndësia e Dhul Hixhes përfshin që të dyja, ditët dhe netët e saj.

Shejh Asim El Hakim

Related posts

A vlen e njëjta ndalesë për lizing siç vlen për kamatë?

admin

Nipi a trashëgon pasuri nga daja?

admin

I fejuari më ofendon vazhdimisht, a duhet ta duroj?

admin