RTV AHIRETI
Lajme

Ka ndërruar jetë Dr. Prim.med.sci Ali Iljazi

ka-nderruar-jete-dr-primmed.sci-ali-iljazi

„Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi“(ajet)

Sot ka ndërruar jetë doktori e humanisti i mirënjohur shqiptar Prim. med. dr. sci. Ali Iljazi, i cili disa herë na nderoi me prezencën e tij në tribuna dhe ligjërata te xhamia e Regensdorfit.
Zoti e mëshiroft dhe prej banorëve të xhenetit e boft, Zoti e shpërbleft për komtributin e tij me xhenet.
Në emër të të gjithë xhematit të xhamisë së Regensdorfit/ Zvicër, familjes i shprehim ngushëllimet më të sinqerta,

Related posts

Vazhdojnë dërgesat e drithërave ukrainase sipas marrëveshjes së arritur në Stamboll

admin

Kazakistani ka nisur zgjedhjet presidenciale

admin

Pushtimi i BE-së me refugjatë nga Ballkani

admin