RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

A duhet ta falim dikë që na lëndon vazhdimisht?

a-duhet-ta-falim-dike-qe-na-lendon-vazhdimisht?

Pyetja:

Ne e dimë se Allahu e do faljen, por a është patjetër apo farz që të falim dikë që vazhdimisht na lëndon dhe gënjen?

***

Përgjigjja:

Jo, nuk është e detyrueshme kjo. Mirëpo nëse ti i falë njerëzit në këtë dunja, Allahu do të i fal ty mëkatet në Ditën e Gjykimit.

Shejh Asim El Hakim

Related posts

I fejuari më ofendon vazhdimisht, a duhet ta duroj?

admin

A duhet të bëjmë dua kur rrezon dielli dhe bie shi njëkohësisht?

admin

Tregim pikëllues për një prind të harruar

admin